dijous, 20 de novembre del 2008

Tercera i darrera sessió: fem un wiki

Aquesta última sessió s'ha centrat en què és un wiki i quins són els principals passos per a crear-ne un. Allò que més m'ha agradat d'aquest nou instrument és que tens l'opció de crear tantes pàgines internes com siga necessari i la possibilitat de treballar-hi col·lectivament. A més, presenta moltes altres opcions, com la tria de colors, grandària de lletra, possibilitat d'incorporar tot tipus de documents...

Presenta també algunes deficiències, la més important de les quals és la poca importància que, de moment, s'ha atorgat a l'aspecte visual, al disseny del wiki.

Si voleu veure un simulacre de wiki: http://codonyat.wikispaces.com/. Tot i que no és més que una prova, podeu observar-hi la presència d'una barra lateral de navegació que permet l'accés a les diferents pàgines internes que s'han creat -el vincle pot ser qualsevol cosa: imatges, text...- i també hi ha una taula de continguts que facilita el moviment per la pàgina que estàs veient.

Blocs i wikis són, al meu parer, possibilitats i entreteniment. Possibilitat de millorar l'activitat laboral o social, i, com no, un recurs d'entreteniment molt addictiu per a abocar-hi tot el que vulgues.

1 comentari:

Ona ha dit...

Hola. T'hem deixat un "mem", busca'l.

Cal un servei públic gratuït d'accés a la xarxa?